Zakaj izbrati Magus?

Spoštovani! Zaradi razmer, v času Korona virusa, dostava na dom ni mogoča. Zaradi velikega povpraševanja vam nudimo našo blazino Magus po pošti. Dostava naslednji dan. Razlago in strokovno svetovanje pa po telefonu: 040 807 327 ( Tina Štifter ). Ostanite zdravi!

Zakaj izbrati Magus?

Ker se zavedamo, da je na tržišču mnogo ponudnikov različnih pripomočkov in aparatov, se pogosto težko loči zrno od plevela, zato si v našem podjetju prizadevamo, da bi nam zaupali.

Zakaj izbrati Magus? Zato, ker si želite kakovosten izdelek, ki je izdelan in testiran v Sloveniji; ker vam nudimo strokovno podporo; ker je za servis poskrbljeno doživljenjsko in ker vam certifikati zagotavljajo, da je blazina Magus varna za uporabo in hkrati učinkovita terapija.

Preden se odločite za nakup, se pozanimajte, ali je bil pripomoček  znanstveno ali klinično raziskan. Resni proizvajalci investirajo veliko denarja v znanstveno raziskavo svojega aparata in za pridobitev različnih certifikatov.

Proizvajalec blazine Magus je znano slovensko podjetje Status iz Metlike.

Magus blazino uporablja več  fizioterapevtov, zdravilišč in klinik. To daje posebno težo našemu pripomočku.

Vsak magnetni sistem naj bi imel brezpogojno garancijo, pri čemer mora garancija trajati najmanj 15 mesecev od dneva nakupa. Magus blazina ima garancijo 2 leti.

Naslednji pomemben dejavnik je, da so vam v času uporabe njihovega pripomočka vedno na voljo usposobljeni ljudje.

Pri nakupu našega Magus pripomočka dobite dve blazini:

  •  veliko blazino, ki deluje na vse telo in se terapija izvaja leže
  • malo blazino, ki deluje lokalno in se jo položi na mesto, kjer je žarišče težave (bolečine). Je močnejša od velike in ima še grelni efekt. Mala blazina je tudi zelo priročna za potovanja.

Dokazano je, da kombinacija velike in male blazine privede do najučinkovitejše uporabe!

Zakaj izbrati Magus?