Stres, splošno počutje in dvig energije

Spoštovani! Zaradi razmer, v času Korona virusa, dostava na dom ni mogoča. Zaradi velikega povpraševanja vam nudimo našo blazino Magus po pošti. Dostava naslednji dan. Razlago in strokovno svetovanje pa po telefonu: 040 807 327 ( Tina Štifter ). Ostanite zdravi!

banner-top

Kako stres vpliva na splošno počutje?

Preobremenjenost v službi, slabi medčloveški odnosi, težave z zdravjem … vse to in še kaj povzroča stres, ki je lahko kratkoročne ali dolgotrajne narave.

Stres je torej normalen telesni in čustveni odziv našega telesa na vplive, ki nas “vržejo iz tira”. Vendar, če se ta mehanizem sproži prepogosto, ali kadar je preveč stresov naenkrat, lahko ogrozi človekovo duševno in telesno zdravje ter postane stres škodljiv.Proti stresu

Na žalost, pa se je v današnjem času dejavnikom, ki povzročajo stres, težko izogniti. V službah delodajalci zahtevajo od delavca vedno več, tudi takrat, ko je že fizično ali psihično utrujen.

Stroji, ko ne zmorejo več, ugasnejo; ljudje pa še kar delamo. Zaradi pritiskov smo velikokrat izpostavljeni stresu, kar pa lahko slabo vpliva na splošno počutje in tudi zdravje.

Besedo stres v vsakdanjiku uporabljamo, ko smo preobremenjeni in se soočamo s kopico različnih zahtev.

Ti dejavniki lahko privedejo do depresije, “pregorelosti“, bolj smo dojemljivi za viroze, živčnosti…

Kaj lahko storimo za dvig energije?

Dvig energije

V boj proti dejavnikom sodobnega časa moramo zavestno. Pri tem je pomembna zdrava in redna prehrana, dovolj pravilne telesne aktivnosti, osebna kultura, zdravi medčloveški odnosi…

Ena izmed pomoči pa je lahko tudi elektromagnetna terapija, saj dokazano krepi imunski sistem, pospeši krvni obtok po celem telesu, vam vrne energijo in tako dobro vpliva na vaše splošno počutje. Pri terapiji se krvni pretok znatno pospeši, celična membrana, ki je zadolžena za presnovo celice, se napne in tako napeta je bolj prepustna za kisik, vodo in hranilne snovi. Zato vsaka celica v telesu hitreje in količinsko več dobi tistega, kar je najbolj pomembno zanjo.

Izkušnje so pokazale, da magnetna terapija že na splošno izboljša splošno počutje in spanje; če redno uporabljamo program za energijo in/ali krepitev, se bo stanje splošnega počutja zelo izboljšalo.

Omejite stres, poskrbite za vaše dobro splošno počutje in dvignite raven energije v svojem življenju, pokličite 040 807 327  in dogovorili se bomo za najem blazine Magus, da se tudi vi prepričate o pozitivnih učinkih magnetne terapije.

Blazina Magus ima prav temu namenjene programe:

  • energija ( -program 2- ),
  • cirkulacija ( -program 0- ),
  • izboljšanje splošnega počutja, sproščanje in krepitev (- program Auto- ).

Več o različnih programih Magus blazine si lahko preberete TUKAJ.

Janko Štifter, soustvarjalec blazine Magus pravi: “Če se gibljemo v dnevu uro in pol, se celična membrana napne na sedemdeset milivoltov, z blazino pa v pol ure. A ni primerljivo, bolje se je gibati! Toda ljudje nismo tako disciplinirani! Ta blazina ni čarobna palčka, je pripomoček, toda pri nezdravem življenjskem slogu ni učinkovit. Blazina pomaga pri boljšem življenju, a poudarjam – premo sorazmerno z življenjskim slogom. Magus ni na prvem mestu za izboljšanje človekovega življenja, je pa eden izmed kvalitetnih pripomočkov.”Boljše počutje