Možne reakcije

Spoštovani! Zaradi razmer, v času Korona virusa, dostava na dom ni mogoča. Zaradi velikega povpraševanja vam nudimo našo blazino Magus po pošti. Dostava naslednji dan. Razlago in strokovno svetovanje pa po telefonu: 040 807 327 ( Tina Štifter ). Ostanite zdravi!

Možne reakcije v 20%

Možne reakcije, kot pri veliki večini terapij in tudi pri uživanju zdravil, so tudi pri elektromagnetni terapiji. To je navadno pokazatelj, da je telo zaznalo določeno spremembo in se na tak način odzove - z reakcijo, ki je lahko različna.

Približno 20% uporabnikov poroča o reakciji ob elektromagnetni terapiji.

Velikokrat uporabniki reakcijo občutijo prvih deset dni redne dnevne uporabe elektromagnetne terapije. Po desetih dneh reakcija navadno popusti.

Da bi se reakciji izognili, s terapijami začnemo postopoma, prve tri dni le- eno terapijo na dan in potem priključimo drugo. Dobro je, da ne začnemo s tremi priporočenimi terapijami naenkrat, ker prevelika sprememba navadno sproži reakcijo.

Včasih se reakciji ni možno izogniti, je pa res, da navadno tisti uporabniki, ki na začetku občutijo reakcijo, poročajo o najvidnejših rezultatih elektromagnetne terapije po določenem času.

Možne reakcije so odvisne tudi od starosti uporabnika, psiho-fizičnega stanja in zdravstvenih težav.

Večina uporabnikov, ki pravilno - postopno uporabljajo to vrsto terapije, v prvih dneh uporabe poroča o prijetni toploti, ki je odraz pospešene cirkulacije krvi v telesu.

Kakšne so možne reakcije pri magnetni terapiji in kaj storiti?

Uporabniki poročajo o različnih reakcijah, kot so:

  • mravljinčenje po telesu,
  • bolečine,
  • vrtoglavica,
  • potenje.

Tudi ob reakciji ni priporočljivo s terapijo prenehati, lahko pa zmanjšamo dnevno uporabo, saj le redna uporaba prinese kasnejše dobre rezultate.

Poleg zmanjšane dnevne uporabe Magus blazine, lahko uporabljate programe, ki imajo dolžino 15 min in ne 30 min. Navadno že po dveh dneh zmanjšane dnevne uporabe, začetne težave / neprijetnosti, izginejo.

Da se prepričate, ali vam magnetna terapija odgovarja, imamo za vas najem za 6 tednov, ko se boste na lastni koži lahko prepričali.