Mala blazina greje

Spoštovani! Zaradi razmer, v času Korona virusa, dostava na dom ni mogoča. Zaradi velikega povpraševanja vam nudimo našo blazino Magus po pošti. Dostava naslednji dan. Razlago in strokovno svetovanje pa po telefonu: 040 807 327 ( Tina Štifter ). Ostanite zdravi!

Zakaj mala blazina greje?

Pri mali blazini, ki je sestavni del osnovnega kompleta, je potrebno poudariti, da mala blazina greje.

Pri razvoju male blazine smo si prizadevali dodati še gretje. Pri uporabnikih, ki imajo težave s sklepi ali hrbtenico, mraz pomeni še dodatno nevarnost. Blazina se znotraj 30 minut segreje na prijetnih 42C, kar je v zimskem času ravno prijetno.

Malo blazino vedno položimo fizično na del telesa, kjer so težave oz. bolečine. Ko mala blazina greje in del telesa še dodatno pregreje, s tem pospeši cirkulacijo, je to velika dodana vrednost.

Ne pozabimo, da uporaba obeh blazin: velike in male v istem dnevu, privede do najboljših učinkov. Veliko pa je tudi uporabnikov, ki uporabljajo obe blazini hkrati, prav zaradi gretja z malo blazino.

Naj razložimo, da velika blazina Magus ne sme imeti dodanega gretja, saj jo vedno namestimo na trdo podlago (letveno dno v postelji) in pod ležišče (vzmetnico oz. peno) in grelni efekt ne bi prišel do izraza, pa tudi zaradi požarne varnosti.

Kako uporabljam malo blazino?Mala blazina greje - Magus

Malo blazino uporabljate ločeno ali v kombinaciji z veliko blazino. Obe blazini hkrati, se lahko uporabljata npr.: če imate probleme s sklepi, nastavite program za bolečine v sklepih in vklopite obe blazini Magus.

Velika deluje na vse telo- na vse sklepe, medtem ko malo blazino položite na najbolj boleče sklepe. Tako z malo blazino, ki greje, pridobite še večjo moč na tistem delu, kamor ste jo položili.

Malo blazino Magus lahko uporabite ločeno od velike. Lahko jo odnesete v drugi prostor, v službo, na morje.. Je manjša in s tem bolj prenosljiva.

Blazina Magus vam v kompletu omogoča več načinov uporabe. Če sta vklopljeni obe blazini, ju lahko uporabljata tudi dva uporabnika: nekdo za vse telo, drug pa z malo blazino- lokalno.

Mala blazina Magus velikosti 40 cm x 40 cm je sestavni del vsakega kompleta in je namenjena lokalni uporabi, je močnejša od velike blazine in ima dodan grelni efekt.

Mala blazina greje
Mala blazina je zelo priročna in praktična: vzamete jo lahko tudi na potovanje