Krepitev imunskega sistema

Spoštovani! Zaradi razmer, v času Korona virusa, dostava na dom ni mogoča. Zaradi velikega povpraševanja vam nudimo našo blazino Magus po pošti. Dostava naslednji dan. Razlago in strokovno svetovanje pa po telefonu: 040 807 327 ( Tina Štifter ). Ostanite zdravi!

Cilj: krepitev imunskega sistema

Krepitev imunskega sistema je proces, ko posameznik želi preventivno poskrbeti za svoje zdravje ali pa krepimo imunski sistem, ko nam telo govori, da nekaj ni dobro.

To se odraža na našem počutju in zdravju. Lahko smo brezvoljni, nimamo energije, hitro vzkipimo, smo zaspani … ali pa nas oslabljen imunski sistem položi v posteljo, zbolimo.

H krepitvi imunskega sistema vas vzpodbujajo zdravniki tudi takrat, ko je pred vami operativni poseg ali kakšen drug stresen dogodek za telo.

Kdaj krepiti imunski sistem?

  • V obdobjih, ko se menja letni čas in v zimskem obdobju, je naš imunski sistem lahko krhek; to pomeni,a je dovzeten za vse viroze okrog nas in hitro lahko zbolimo.
  • Tudi, če smo pod stresom, izpostavljeni psihičnim naporom, je naš imunski sistem lahko oslabljen.
  • Prav tako je naš imunski sistem oslabljen po operaciji, po hudi bolezni

Zato je izjemnega pomena krepitev imunskega sistema, saj je okrepljen imunski sistem predpogoj za zdravje našega telesa, ter dobro počutje človeka.

  • Oslabljen imunski sistem je znan tudi pri vrtčevskih otrocih, ko še niso trdni in so na pohodu virusi.
Magnetna terapija - za otroke
Krepitev imunskega sistema z magnetno terapijo Magus – tudi za otroke

Kako poteka krepitev in kaj lahko storimo?

Poskrbimo, da delamo dobro za telo:

  • poskrbimo za telesno vadbo,
  • se pravilno prehranjujemo,
  • negujemo svoje duhovno stanje

Pri krepitvi imunskega sistema se poslužujemo tudi elektromagnetne terapije, saj cirkulacija krvi in s tem oskrba celic s kisikom, hranilnimi snovmi in vodo dodatno krepi celice, organe in s tem celotno telo.

Dobra stran magnetne terapije je ta, da jo lahko uporabljajo tudi majhni otroci. Magnetna blazina Magus nima stranskih učinkov.

Program za izboljšanje splošnega počutja, sproščanje in krepitev, traja 30 min in je priporočljiv pred spanjem. Uporabniki prve učinke magnetne terapije, na njihovo boljše počutje, beležijo po 2 tednih redne uporabe.

Magnetna terapija Magus dokazano krepi imunski sistem in je primerna za vse družinske člane: starostnike, otroke in ljudi z zdravstvenimi težavami.