Fibromialgija

Spoštovani! Zaradi razmer, v času Korona virusa, dostava na dom ni mogoča. Zaradi velikega povpraševanja vam nudimo našo blazino Magus po pošti. Dostava naslednji dan. Razlago in strokovno svetovanje pa po telefonu: 040 807 327 ( Tina Štifter ). Ostanite zdravi!

banner-top

Kaj je fibromialgija in kako jo prepoznati?

Fibromialgija je opredeljena kot kronično mišično – skeletno obolenje, za katerega je značilna široka nepojasnjena bolečina ali zbadanje.

Bolniki s fibromialgijo opisujejo kot “vse me boli”, bolj natančni pa so težko. Znaki fibromialgije:

  • bolečine,
  • napetost v mišicah,
  • dnevni stres,
  • omejena gibljivost,
  • depresija,
  • izčrpanost.

Poznamo več stadijev fibromialgije, bolniki pa si lajšajo bolečine s tabletami proti bolečinam in/ali antidepresivi. Prija jim toplota in topla voda, ter masaža, ki jo mora izvajati strokovnjak, da ne povzroči še dodatnih bolečin.

Kaj pomaga pri fibromialgiji?

Magnetna terapija je za bolnike s fibromialgijo neagresivna metoda, brez stranskih učinkov, ki jim lajša vsakodnevne težave, kot so otrdele mišice in kosti ob jutrih, pomanjkanje energije skozi dan in odpravi težave s spanjem.

Izkušnje govorijo, da je elektromagnetna terapija odlična rešitev marsikateri težavi pri fibromialgiji. Bolniku se povrne dnevna energija in volja, ker se močno omilijo bolečine.

Magnetna terapija, ki prodira skozi telo in se dotakne sleherne celice v telesu, je za bolnike s hudimi bolečinami pravšnja, saj ne povzroča dodatnih bolečin. S postopno uporabo magnetne blazine Magus dosežemo, da se telo privadi in sprejme to valovanje. Lajšanje bolečin pri redni, vsakodnevni uporabi je pričakovano pri 5 ali 6 tednu.

Bolezen je opredeljena na podlagi osemnajstih fibromialgičnih točk. Za postavitev diagnoze mora biti prisotnih vsaj enajst različnih bolečih točk od osemnajstih. Če bolehate za to hudo boleznijo, dovolite, da vam pri tem pomagamo. Stalna podpora zdravnikov strokovnjakov in pravilna predpisana terapija Magus, vam lahko olajša bolečine.

Gospa iz Zg. Dupleka je Magus blazino sprva preizkusila za 6 tednov in ugotovila, da ji, program za sproščanje mišic čez dan in terapija za izboljšanje splošnega počutja pred spanje, močno olajša življenje s fibromialgijo. Blazino je kupila in kasneje ugotovila, da si malo blazino Magus lahko odnese tudi v službo in si na delovnem mestu lajša bolečine v mišicah. Več mnenj uporabnikov Magus blazine, si lahko preberete TUKAJ.

Če bi tudi vi radi preizkusili Magus blazino, kako vam lahko pomaga pri fibromialgiji, nas pokličite:  040 807 327 in dogovorili se bomo za dan, ko vam jo pripeljemo.