Elektromagnetna terapija

Spoštovani! Zaradi razmer, v času Korona virusa, dostava na dom ni mogoča. Zaradi velikega povpraševanja vam nudimo našo blazino Magus po pošti. Dostava naslednji dan. Razlago in strokovno svetovanje pa po telefonu: 040 807 327 ( Tina Štifter ). Ostanite zdravi!

Elektromagnetna terapija - Magus

je prvi pripomoček za elektromagnetno terapijo v obliki blazine, ki je zasnovan in izdelan v Sloveniji. Elektromagnetna terapija je namenjena vsem, ki bi si želeli lajšati zdravstvene tegobe ali krepiti imunski sistem na naraven način. V strokovni javnosti elektromagnetno terapijo imenujejo kar terapija 21. stoletja.

Elektromagnetna terapija je varna, neinvazivna metoda brez neželenih stranskih učinkov. Ker je v obliki blazine, je zelo enostavna za uporabo doma, za vse družinske člane. Uporabljajo jo lahko starostniki, kot tudi otroci.

Če vas zanima najem oz. kako si blazino Magus izposoditi na dom, si preberite članek o najemu: TUKAJ. Izvedeli boste vse, kar vas zanima, če želite elektromagnetno terapijo preizkusiti.

Elektromagnetna terapija - Magus ima v kompletu dve blazini: veliko ( za celo telo ) in malo ( za lokalno rabo, položite jo na problematično mesto ).

Uporabite jo lahko:Elektromagnetna terapija - Magus

  • v postelji, ko spite
  • pred televizorjem v dnevni sobi
  • v pisarni na stolu
Prim. dr. Jože Barovič,dr. med., spec. fiziater: “Magnetna terapija Magus je terapija sedanjosti, ki uporablja sinusno polje. Bistvo teorije o povezanosti nihanja je v tem, da vsaka celica niha v sebi lastnem ritmu, pri čemer si celice izmenjujejo informacije oz. komunicirajo podobno, kot poteka komunikacija med mano in vami, kar imenujemo pozitivna ali negativna energija med ljudmi. Ko celica zboli, spremeni ritem nihanja. Bistvo okrevanja pa je v tem, da s časoma spet zaniha v zdravem ritmu.”

 

Namen uporabe

blažitev stalnih bolečin hrbtenice
lajšanje težav s sklepi (artritis, artroza)
hitrejše celjenje kosti in ran
pomaga pri revmatizmu
pomaga pri osteoporozi
hitrejša odprava športnih poškodb
izboljšanje spanca
krepitev imunskega sistema

MOŽNOST NAJEMA  ZA 4 TEDNE,  6 TEDNOV ALI 8 TEDNOV

Z MOŽNIM KASNEJŠIM ODKUPOM

Elektromagnetna terapija - prednosti:

uporaba na domu, 2-3x dnevno
dve blazini v kompletu
uporablja lahko več družinskih članov
nobenih stranskih učinkov
izdelano v Sloveniji
posamezna terapija traja od 15 do 30 min
mnogostranska uporabnost
stalna podpora strankam

 Z VESELJEM VAM BOMO BREZPLAČNO SVETOVALI

040 807 327