Cirkulacija krvi

Spoštovani! Zaradi razmer, v času Korona virusa, dostava na dom ni mogoča. Zaradi velikega povpraševanja vam nudimo našo blazino Magus po pošti. Dostava naslednji dan. Razlago in strokovno svetovanje pa po telefonu: 040 807 327 ( Tina Štifter ). Ostanite zdravi!

banner-top

Kaj je cirkulacija krvi?

Cirkulacija krvi oz. prekrvavitev telesa je izrednega pomena za človeka. Pravilen pretok krvi pripomore, da vsaka celica v telesu dobi primerne količine kisika, hranilnih snovi in vode.

Boljša oz. hitrejša kot  je cirkulacija krvi v telesu, bolje so prekrvavljeni organi in celotno telo. To pa prispeva k boljši oskrbi celic s pomembnimi snovmi za življenje in k hitrejši regeneraciji celic. Le celica, ki s krvjo dobi dovolj kisika, hranilnih snovi in vode, se je zmožna tudi obnoviti.

Če je cirkulacija krvi v telesu oslabljena zaradi različnih dejavnikov, pride do mrzlih stopal in dlani, nepravilnega delovanja organov in lahko tudi do bolezni.

Cirkulacija krvi

Kaj izboljša cirkulacijo krvi?

Magnetna terapija, kot ena izmed najbolj naravnih terapija na svetu, zelo izboljša cirkulacijo krvi v telesu. Tovrstna terapija nima neželenih stranskih učinkov!

Prekrvavijo se tudi tisti deli telesa, ki že dolgo niso bili (to je velikokrat hrbtenica) in tako se spodbudi k  hitrejši regeneraciji, če so bolečine v hrbtenici.

Pri elektromagnetni pulzirajoči terapiji različne komponente vplivajo na širjenje krvnih žil in izboljšanja cirkulacije oz. prekrvavitve na izpostavljenih področjih.

Magnetno terapijo Magus za boljšo cirkulacijo svetujemo ljudem, ki imajo velikokrat mrzle dlani in stopala, srčno žilnim bolnikom in ljudem z okvarami žil.

Če pa so vam odkrili slabo cirkulacijo krvi s preiskavami, je prav elektromagnetna terapija prava rešitev za vas.