Blaženje bolečin

Spoštovani! Zaradi razmer, v času Korona virusa, dostava na dom ni mogoča. Zaradi velikega povpraševanja vam nudimo našo blazino Magus po pošti. Dostava naslednji dan. Razlago in strokovno svetovanje pa po telefonu: 040 807 327 ( Tina Štifter ). Ostanite zdravi!

banner-top
Blaženje bolečin je velikokrat vzrok, da posegamo po raznih tabletah za lajšanje bolečin. Blaženje bolečin z protibolečinskimi sredstvi pa imajo delovanje le na kratki rok, saj je njihovo delovanje časovno omejeno in povezano s številnimi neželenimi učinki.

Blaženje bolečih členkov z Magus blazino

Različne komponente pa prispevajo k analgetičnemu učinku oz. blaženju bolečin s pomočjo pulznega magnetnega polja. Zelo pomembni so protivnetni rezultati in povezana sprememba pH vrednosti ("kislosti") v tkivu, vpliv na živčne impulze in spinalne stopnje. Ravno zato je rešitev pri blaženju bolečin magnetna terapija Magus.

Izredni uspeh blazine Magus beležimo pri blaženju bolečin živčnega značaja, na primer išias (sindrom stisnjenih živčnih korenin na dnu hrbtenjače) in pri fantomskih bolečinah; pri čemer si pomagamo z malo blazino, ki deluje lokalno in je velikega pomena tudi grelni efekt.

Sproščanje mišic igra pri lajšanju bolečin pomembno vlogo, enako kot povečano izločanje endrofinov in boljša prekrvavitev izpostavljenega tkiva.

Vsakdo si želi, da ne bi trpel bolečin. Ne glede na vzrok bolečine, je zelo hudo, ko nam bolečina zmanjšuje kvaliteto življenja. Kaj lahko storimo?

Pri blazini Magus sta na voljo dva programa za blažitev bolečin, zelo uspešna sta v kombinaciji z malo in veliko blazino. Ta dva programa vedno kombiniramo še z drugimi programi, odvisno od bolečin ( mišice, sklepi, glavobol ...). Tako uspešno blažimo bolečine v rokah, bolečine v nogah, bolečine v ramah, bolečine v kolku, kolenu...

Priporočena uporaba je dva do trikrat na dan. Uporaba je enostavna. Blaženje bolečin pa beležimo že po redni dvotedenski uporabi - seveda odvisno od bolečin ( akutno stanje, kronične bolečine.. ).

Najpogostejša uporaba blazine Magus, pri lajšanju bolečin:

  • v hrbtenici
  • v sklepih
  • glavobol
  • v mišicah
Blaženje bolečin v hrbtenici z Magus blazino
Pregled znanstvene literature jasno kaže, da ima magnetna terapija splošen protibolečinski (analgetičen) učinek, se pravi, da lajša ali celo ukine bolečino.

 

MOŽEN NAJEM; POKLIČITE: 040 807 327